Vacature

Vacature voor hovenier

Grinwis Tuintotaal is op zoek naar een enthousiaste en talentvolle collega ter uitbreiding van ons team. Beschik jij over een passie voor groen en wil je bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf? Kom dan werken bij Grinwis Tuintotaal. Samen met je collega’s denk je mee over de uitvoering en zorg je ervoor dat de mooiste projecten worden afgeleverd.

Wat houdt het werk in?

Je komt te werken in een leuk team met vakbekwame collega’s met een informele sfeer. Het werk bestaat voornamelijk uit het aanleggen en renoveren van tuinen.

Wat breng je mee?

Jij haalt voldoening en energie uit een mooi resultaat; een tuin naar wensen van de klant. Efficiënt denken en werken is aan jou wel besteed en uitdagingen zet je om in oplossingen.

Wat mag je van ons verwachten?

Als jij voor bovenstaande kunt zorgen, dan regelen wij voor de rest. Dat houdt een gemotiveerd team om mee te werken, een afwisselende baan, een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO voor het Hoveniersbedrijf in Nederland in.

Solliciteer direct

Heb jij een passie voor het hoveniersvak en zou je graag samen met ons droomtuinen willen realiseren? Reageer dan zo snel mogelijk en stuur een e-mail met je CV en motivatie naar info@grinwistuintotaal.nl. Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar 06 306 562 78.

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven