Tuintekening laten maken

Tuintekening laten maken

Wilt u een tuintekening laten maken door een professioneel bedrijf? Dan bent u Grinwis Tuintotaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen en kunnen aan de hand van uw wensen een tuintekening in 3D maken. Zo weet u van te voren precies hoe uw tuin er na het aanleggen uit zal gaan zien.

Wilt u meer weten over het laten maken van een tuintekening of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze architecten staan voor u klaar en helpen u graag.

Een 3D tuintekening laten maken

Heeft u zelf al helemaal in gedachten hoe uw droomtuin eruit moet komen te zien, maar weet niet goed hoe u dit op papier kunt krijgen? Bij Grinwis Tuintotaal helpen we graag met het maken van een tuintekening, zodat u goed voorbereid aan de slag kan gaan met het aanleggen van de tuin. Wij denken samen met u goed na over de ruimte in de tuin, de materialen en welke flora en planten het beste gebruikt kunnen worden.

Het proces begint vaak bij een eerste gesprek, waarin we samen al uw idee├źn bespreken. Wat vindt u belangrijk in uw tuin en welke sfeer wilt u terug laten komen in de tuin. Gaat u voor een moderne tuin of juist voor een prairietuin, de keuze is aan u. Wanneer wij een goed beeld hebben van uw wensen gaan we aan de slag met het maken van een 3D-tuinontwerp, zo weet u precies hoe de tuin er uiteindelijk bij komt te liggen.

De aanleg van de tuin

Na het laten maken van een 3D tuintekening kunt u er zowel voor kiezen om de tuin zelf aan te leggen of hem aan te laten leggen door een hovenier. Grinwis Tuintotaal beschikt over ervaren hoveniers die de aanleg van de tuin graag voor u uit handen nemen. Wij vormen dan uw vast aanspreekpunt en u kunt met al uw vragen bij ons terecht.

Gaat uw voorkeur toch uit naar het zelf aanleggen, kunt u aan de hand van onze tekening meteen aan de slag. Wij maken een beplantingsplan voor u en geven u de beste tips zodat u goed voorbereid aan de slag gaat.

Meer weten over het laten maken van een tuintekening?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een tuintekening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee in de mogelijkheden voor uw tuin. Of geef uw wensen aan ons door, dan gaan we aan de slag met het realiseren van een 3D-ontwerp, beplantingsplan en indien gewenst ook de aanleg en het onderhoud.

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven