Tuinontwerp Spijkenisse

Inclusief 3D-ontwerpen & beplantingsplan

Wilt u uw tuin een opknapbeurt geven of een ontwerp laten maken voor de tuin van uw nieuwbouwwoning? Grinwis Tuintotaal komt graag langs voor advies bij uw tuinontwerp in Spijkenisse. Als gecertificeerd hovenier, kunnen we ongetwijfeld iets voor u betekenen. Wij maken aan de hand van uw wensen een tuinontwerp op maat inclusief 3D-ontwerpen & beplantingsplan. Aan de hand hiervan kunnen de hoveniers meteen aan de slag met het aanleggen van de tuin.

Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin en vertellen u alles over de mogelijkheden.

Een op maat gemaakt tuinontwerp

Bent u toe aan een nieuwe tuin maar heeft u zelf geen groene vingers? Dan nemen wij het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin graag uit handen. Wij zullen het ontwerp helemaal op maat maken, zodat het volledig aansluit op uw wensen. Wilt u een zwembad in de tuin of vindt u kleurrijke bloemen erg mooi? Dan houden we hier uiteraard rekening mee. Wij zijn erg benieuwd naar al uw ideeën en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met uw ontwerp.

Onze werkwijze

Wanneer u een tuinontwerp in Spijkenisse laat maken door Grinwis Tuintotaal zullen we beginnen met een goed gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we samen met uw plannen en ideeën vast. Wilt u veel of weinig planten? Wenst u een schuur of vijver in de tuin? Welke stijl heeft u in gedachten? Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een duurzame tuin of prairietuin. Op basis van uw wensen maken we een 3D-ontwerp, zodat u precies kunt zien hoe de tuin er uiteindelijk uit komt te zien.

Laat uw tuin aanleggen door onze hovenier

Nadat wij het tuinontwerp voor uw tuin in Spijkenisse hebben gemaakt kunt u beginnen met de aanleg van uw droomtuin. Met ons ontwerp in handen kunt u in principe zelf uw tuin aanleggen. U bespaart zo uiteraard een hoop kosten, maar haalt zich wel het nodige werk op de hals. Wilt u de aanleg liever laten verzorgen door een ervaren hovenier? Zowel voor de aanleg als het onderhoud van de tuin staan onze hoveniers in Spijkenisse graag voor u klaar. We zorgen onder andere voor nette bestrating, maaien uw gras, snoeien en houden de vijver schoon.

Meer weten over een tuinontwerp in Spijkenisse

Benieuwd naar de mogelijkheden van een tuinontwerp voor uw tuin in Spijkenisse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee in de mogelijkheden voor uw tuin. Of geef uw wensen aan ons door, dan gaan we aan de slag met het realiseren van een 3D-ontwerp en beplantingsplan en indien gewenst ook met de aanleg en het onderhoud.

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven