Tuinontwerp in Hellevoetsluis

Inclusief 3D-ontwerpen & beplantingsplan

Wilt u een tuinontwerp voor uw tuin in Hellevoetsluis laten maken? Dan bent u bij Grinwis Tuintotaal aan het juiste adres. Als gecertificeerd hovenier delen we graag onze passie voor groen met anderen. De aanleg van een nieuwe tuin begint dan ook met een tuinontwerp. Hoe we precies te werk gaan, wat erbij komt kijken én wat de mogelijkheden zijn, vertellen we u graag. Lees verder en ontdek het zelf. Of neem direct contact met ons op!

 

Tuinontwerp voor uw tuin in Hellevoetsluis

Heeft u mooie ideeën maar heeft u geen groene vingers? Grinwis Tuintotaal ontwerpt uw droomtuin. Creativiteit vinden we daarin een belangrijk aspect. We denken goed na over hoe om te gaan met de ruimte in de tuin, welke materialen te gebruiken en welke flora het beste geplant kan worden. We denken over elk detail na, waarna we het ontwerp in uiterste precisie uitwerken.

 

Dit proces begint bij een eerste gesprek waarin we samen de ideeën en plannen voor uw tuin verkennen. Wilt u veel of weinig planten? Welke bestrating? Wilt u een schuur of bijvoorbeeld een vijver? Of heeft u een bepaalde stijl in gedachten, zoals een prairietuin? We nemen alle mogelijkheden met u door. Op basis hiervan maken we een 3D-ontwerp, zodat u van te voren precies kunt zien hoe uw tuin er uiteindelijk bij komt te liggen.

 

Zelf aanleggen of laten doen

Zodra u 100% tevreden bent over het ontwerp, gaan we over tot de aanleg. Daarin heeft u twee keuzes: zelf doen of uit handen geven. Wanneer u liever zelf aan de slag gaat, kunt u dus enkel gebruik maken van onze ontwerpservice – los van aanleg en onderhoud. Hiermee kunt u het gehele tuinontwerp voor uw tuin in Hellevoetsluis zelf uitvoeren, inclusief beplantingsplan. Ook in het kader van kostenbesparing is dit een interessante optie.

 

Als u liever zo min mogelijk werk wil hebben aan de tuin, kunt u kiezen voor tuinaanleg door ons. Wij vormen (ook tijdens het ontwerp) uw vaste aanspreekpunt. Met al uw vragen denken we mee en we adviseren u graag over de mogelijkheden. Een tuin aanleggen vraagt om een goede aanpak. Benieuwd hoe we dit eerder gerealiseerd hebben? Bekijk onze projecten.

 

Schakel een gecertificeerde hovenier in

Ook voor tuinonderhoud – naast een tuinontwerp in Hellevoetsluis en omstreken, zoals Stellendam of op Goeree-Overflakkee – zit u bij Grinwis Tuintotaal goed. Logischerwijs vraagt een tuin om onderhoud, anders staat het vol met woekerend onkruid of groeit de heg binnen de kortste keren uit de klauwen. Uiteraard kunt u zelf met een schoffel of snoeischaar aan de slag gaan, maar het inzetten van een hovenier bespaart u veel tijd en moeite. We maaien het gras voor u, zorgen voor een nette bestrating, wieden het onkruid, snoeien de bomen en maken de vijver schoon. Om maar een paar taken te noemen!

 

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een tuinontwerp voor uw tuin in Hellevoetsluis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee in de mogelijkheden voor uw tuin. Of geef uw wensen aan ons door, dan gaan we aan de slag met het realiseren van een 3D-ontwerp, beplantingsplan en indien gewenst ook de aanleg en het onderhoud.

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven