Tuinontwerp grote tuin

Tuinontwerp grote tuin

Bent u de trotse eigenaar van een grote tuin, maar is de inrichting hiervan nog niet helemaal naar wens of kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Dan staan we bij Grinwis Tuintotaal graag voor u klaar.

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van grote tuinen. Lees verder en ontdek de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar.

Een nieuwe tuin: creativiteit en precisie

Het ontwerpen van een tuin vraagt om creativiteit en vakmanschap. Bij Grinwis Tuintotaal nemen we deze aspecten serieus. Wij denken na over elke centimeter van uw tuin en zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Van de juiste materialen tot de optimale plaatsing van flora, wij zorgen ervoor dat uw tuin een harmonisch geheel wordt. Laat ons gerust weten wat voor ideeën u heeft en wij denken graag met u mee.

Het stappenplan bij het laten ontwerpen van een grote tuin

 1. Eerste gesprek: ideeën en mogelijkheden
  We starten met een uitgebreid gesprek om uw wensen en ideeën te inventariseren. Tijdens het eerste gesprek bespreken we uw ideeën en plannen. Wilt u een weelderige groene oase of een strakke, moderne tuin? Heeft u specifieke wensen zoals een vijver, een schuur, of een terras? Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over de beste oplossingen.
 2. 3D-Visualisatie: uw toekomstige tuin
  Op basis van onze gesprekken maken we een gedetailleerd ontwerp met 3D-tekeningen. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw tuin eruitziet. U kunt het ontwerp vanuit verschillende hoeken bekijken en indien nodig aanpassingen voorstellen. Pas als u volledig tevreden bent, beginnen wij met de aanleg.
 3. Aanleg en realisatie
  Voor degenen die graag zelf de handen uit de mouwen steken, bieden wij een ontwerpservice aan. U krijgt een compleet ontwerp inclusief beplantingsplan, zodat u zelf aan de slag kunt met de realisatie van uw tuin. Mocht u het liever uitbesteden, dan kunnen we uiteraard de aanleg ook voor u uit handen nemen.

Waarom kiezen voor Grinwis Tuintotaal

Bij Grinwis Tuintotaal staan we bekend om onze persoonlijke aandacht en begeleiding. Wij zetten onze voordelen voor u op een rij:

 • Persoonlijke begeleiding en communicatie
  Wij begeleiden u persoonlijk tijdens het gehele proces. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij denken met u mee en adviseren u over de mogelijkheden om uw tuin tot een succes te maken. Wij houden u constant op de hoogte over de ontwikkelingen
 • Verantwoordelijkheid
  Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de aanleg van uw tuin. Mocht er tijdens het proces een probleem ontstaan, dan lossen wij dit snel en efficiënt op. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.
 • Nauwkeurige planning
  Wij zorgen voor een nauwkeurige planning en een strakke uitvoering van uw tuinproject. Dit betekent dat uw tuin op tijd en binnen budget wordt opgeleverd, zonder onaangename verrassingen.
 • Professioneel team en hoogwaardige materialen
  Ons team bestaat uit ervaren tuinontwerpers en hoveniers die hun vak verstaan. Met passie en toewijding werken wij aan elke tuin, groot of klein, om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Daarnaast maken we alleen gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo kunt u extra lang genieten van uw nieuwe tuin.

Waar op letten bij het ontwerpen van een grote tuin?

Het ontwerpen van een grote tuin, kan vaak een hele uitdaging zijn. Het is belangrijk om een zorgvuldige planning te maken en aandacht te hebben voor detail. Een goede structuur is bijvoorbeeld in een grote tuin erg belangrijk. We zorgen voor een logische indeling, met duidelijke paden en scheidingslijnen tussen de verschillende delen van de tuin. Dit helpt om de ruimte overzichtelijk en toegankelijk te maken.

Daarnaast is de juiste beplanting en verlichting erg belangrijk. Wij selecteren planten die passen bij de grondsoort, het klimaat en uw persoonlijke voorkeuren. Onze beplantingsplannen zorgen voor een harmonieus geheel, met bloeiende planten gedurende het hele jaar. Met de juiste belichting zorg je voor extra sfeer en veiligheid. Wij adviseren u hier graag over.

Meer weten over het laten maken van een tuinontwerp voor een grote tuin?

Heeft u hulp nodig om van uw grote tuin uw droomtuin te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ons team van tuinspecialisten staat voor u klaar om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven