Tuinaanleg Spijkenisse

Tuinaanleg in Spijkenisse inclusief 3D-ontwerp

Bent u op zoek naar een bedrijf die de tuinaanleg voor uw tuin in Spijkenisse uit handen kan nemen? Dan staat Grinwis Tuintotaal graag voor u klaar. Wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf die zowel het ontwerpen als aanleggen en de onderhoud van uw tuin kan verzorgen.

Wij denken met u bij in de beginfase van het samenstellen van uw tuin en maken aan de hand van uw wensen een 3D-ontwerp zodat u precies weet hoe de tuin er uit komt te zien. Wij houden hierbij met alle details rekening zodat u uzelf helemaal thuis zult voelen in uw tuin. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en kijken er naar uit om aan de slag te gaan met uw tuinaanleg in Spijkenisse.

Onze werkwijze

Voordat wij de aanleg van een tuin in Spijkenisse voor u uit handen nemen zullen we vooraf uitgebreid met u bespreken wat de wensen zijn voor uw tuin. Vervolgens zullen wij dit uitwerken in een ontwerp en plannen we een datum om de tuin voor u aan te leggen. Tijdens het aanleggen van de tuin gaan we uit van kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit. Bij Grinwis Tuintotaal beschikken we over veel kennis en ervaring en hebben we diverse certificaten voor het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Het is daarnaast ook mogelijk om niet de volledige tuinaanleg aan ons uit te besteden maar een deel ervan. Dit kan u een hoop kosten besparen als u zelf ook een deel van de aanleg op u neemt. Wij houden uiteraard tijdens het hele proces rekening met uw wensen en behoeften.

Onderhoud in de tuin

Nadat de aanleg van uw tuin tip top is uitgevoerd wilt u natuurlijk dat uw tuin er daarna ook mooi uit blijft zien. Wanneer u zelf geen tijd heeft om de tuin bij te houden, kunnen wij dit ook voor u uit handen nemen. Een grote tuin vraag namelijk vaak om veel onderhoud. Van het wieden van onkruid tot het snoeien van de heg. Wij komen graag bij u lang in Spijkenisse. Of u nu één keer per jaar onderhoud wenst of één keer per week. Het is allemaal mogelijk.

Meer weten over tuinaanleg Spijkenisse

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor tuinaanleg in Spijkenisse of heeft u een specifieke vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u er graag meer over.

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven