Tuinaanleg Hellevoetsluis

Kies voor een unieke, persoonlijke tuin

Tuinaanleg in Hellevoetsluis laten uitvoeren? Dan ben je bij Grinwis Tuintotaal aan het juiste adres. Een tuin is een plek waar u tot rust komen en waar u zich comfortabel voelt. We vinden het dan ook erg belangrijk om tijdens het gehele proces uit te gaan van uw wensen. Wij adviseren u over alle mogelijkheden en pas wanneer u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. We kijken naar details en maken daarmee het verschil. Op deze manier kunt u genieten van een unieke, persoonlijke tuin die bij u past. We ontzorgen u volledig: van advies en ontwerp tot aanleg en onderhoud. Meer weten? Lees verder en ontdek de mogelijkheden!

 

3D-tuinontwerp op basis van uw wensen

Voordat we starten met tuinaanleg in Hellevoetsluis gaan we samen met u om de tafel om uw wensen te bespreken. We verkennen samen de ideeën en plannen voor uw tuin. Wilt u veel of weinig planten? Welke bestrating wilt u? Wilt u een schuur of liever een vijver? We nemen alle mogelijkheden door en gaan op basis daarvan aan de slag met een ontwerp. Aan de hand van een 3D-tekening komt er vorm in de tuin en kunt u van te voren al zien hoe de tuin er uit komt te zien. Pas wanneer u 100% tevreden bent, start ik met de aanleg van uw nieuwe tuin. Als u liever zelf aan de slag gaat met de aanleg, kunt u ook alleen gebruik maken van de ontwerpservice. Hiermee kunt u het gehele tuinontwerp zelf uitvoeren, inclusief beplantingsplan.

 

Tuinaanleg in Hellevoetsluis

Zodra we elk detail uitgedacht hebben in het tuinontwerp plannen we een datum voor de tuinaanleg in Hellevoetsluis bij u thuis. Tijdens het aanleggen van een tuin gaan we uit van kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit. We brengen dan ook verschillende certificaten en ervaring mee bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Overigens is het ook mogelijk om een tuin in delen uit te laten voeren om bijvoorbeeld kosten te besparen of zodat u sommige onderdelen dan zelf uit kunt voeren. Ook tijdens de aanleg houden we rekening met uw wensen en nemen we uitgebreid de tijd om alle opties met u door te nemen en u te adviseren.

 

Onderhoud van de tuin

Zo, de tuinaanleg in Hellevoetsluis zit erop. Uw tuin ‘ligt’! Wanneer u zelf niet over groene vingers beschikt, is het ook prettig om een hovenier in te kunnen schakelen voor het onderhoud. Hier helpen we u dan ook graag mee. Een tuin vraagt om onderhoud, anders staat het vol met woekerend onkruid of heeft u een veel te hoge heg. U kunt natuurlijk zelf aan de slag met een schoffel of een snoeischaar, maar het inzetten van een hovenier kan u veel tijd en moeite besparen. Een hovenier maait het gras voor u, zorgt voor nette bestrating, wiedt het onkruid, snoeit de bomen en maakt de vijver schoon.

U kunt kiezen voor periodieke onderhoudsbeurten van een aantal keer per jaar of maandelijks of een eenmalig (groot) onderhoud. Het onderhoud kan op uurbasis of op basis van een offerte worden uitgevoerd. U heeft geen omkijken naar uw tuin meer; dat kunt u met een gerust hart volledig aan ons overlaten.

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tuinaanleg in Hellevoetsluis? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder als gespecialiseerde hovenier, zodat u een unieke tuin heeft die aansluit op uw wensen.

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven