Prairietuin ontwerp laten maken?

Kies voor ongerepte natuur

Wilt u een prairietuin ontwerp laten maken? Dan bent u bij Grinwis Tuintotaal aan het juiste adres. Wij zijn ervan overtuigd dat een tuin de plek is waar u tot rust kunt komen en waar u zich comfortabel voelt. We vinden het dan ook belangrijk om tijdens het gehele proces uit te gaan van uw wensen – van ontwerp tot aanleg en onderhoud. We adviseren u over de mogelijkheden en pas wanneer u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. We kijken naar details en maken daarmee het verschil. Zo kunt u maximaal genieten van een unieke tuin die bij u past.

Wat is een prairietuin precies?

Een prairietuin is een mooi ontwerp. In deze ruige omgeving zijn vaak siergrassen en vaste planten te vinden die we dus ook in uw toekomstige prairietuin verwerken. Dikwijls wordt een tuin enkel ingedeeld op vormen, maar een prairietuin gaat verder dan dat. Ook de geuren en kleuren die de tuin uniek maken spelen een essentiële rol. Omdat zo’n soort tuin uit planten bestaat die elkaar in stand houden, ontstaat er een natuurlijk evenwicht. Hierdoor heeft de tuin dan ook weinig onderhoud nodig. De plantengemeenschap kan zichzelf uitstekend onderhouden!

Laat een prairietuin ontwerp maken

Voor het laten maken van een prairietuin ontwerp zit u bij ons goed. Het mooie van een prairietuin is dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn. We maken gebruik van veel verschillende planten en het spelen met de kleuren is een leuke uitdaging. Een prairietuin zit vol met leven, want het vormt doorgaans een uitstekende leefomgeving voor onder andere bijen, vlinders en vogels. Door deze factoren zijn dit soort tuinen erg duurzaam én makkelijk in onderhoud.

Van 3D-tekening tot aanleg (of zelf doen)

Tijdens een eerste gesprek verkennen we samen de ideeën en plannen voor uw tuin. Wilt u een sobere tuin met weinig planten? Of juist een tuin waar volop ruimte is voor het natuurlijke leven? Wilt u misschien ruimte voor een schuur? Of wenst u een (zwem)vijver toe te voegen? Zodra we alle wensen op een rij hebben, maken we een mooi prairietuin ontwerp. We maken hierbij gebruik van duidelijker 3D-tekeningen. Zo komt er vorm in de tuin en kunt u van tevoren al precies zien hoe het eruit komt te zien. Pas als 100% achter het ontwerp staat, starten we met de aanleg van de tuin.

Ook wie liever alleen een ontwerp wil en bijvoorbeeld zelf de aanleg wil realiseren kan bij ons terecht. Maak gebruik van onze ontwerpservice. Hiermee kunt u het gehele tuinontwerp zelf uitvoeren, inclusief beplantingsplan.

Mogen wij uw tuin ontwerpen?

Wilt u een prairietuin ontwerp laten maken met ons? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan gaan we samen aan de slag met het realiseren van uw droomtuin. Stuur ons een bericht of bel ons direct.

 

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven