Hovenier Rockanje

Van ontwerp en aanleg tot onderhoud!

Bent u op zoek naar een hovenier in Rockanje? Dan bent u bij Grinwis Tuintotaal aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang actief binnen de hoveniersbranche en kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan. Of we u nu kunnen helpen bij het onderhouden van uw tuin, het renoveren van uw tuin of het ontwerpen van een nieuwe tuin, de mogelijkheden zijn oneindig.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inhuren van een hovenier in Rockanje? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en zijn benieuwd naar uw plannen.

Wij ontzorgen u volledig

Al jarenlang zijn wij dé hovenier in Rockanje en omstreken. Wij ontzorgen u volledig bij zowel tuinonderhoud, als tuinontwerp en aanleg. Van A tot Z nemen we alles voor u uit handen zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. Wij houden hierbij uiteraard rekening met uw wensen. Voordat wij een tuin gaan ontwerpen zijn er eerst diverse contactmomenten om alle wensen en behoeften af te stemmen.

Daarna kunnen wij aan de slag met het maken van een 3D-ontwerp. Dankzij dit ontwerp ziet u vooraf goed hoe uw tuin er uiteindelijk uit zal komen te zien. Wanneer u 100% tevreden bent zullen wij aan de slag gaan met het aanleggen van de tuin. Naast het volledig uit handen geven van het ontwerpen en aanleggen van uw tuin is het ook mogelijk om zelf dingen op te pakken. Wanneer u kosten wilt besparen of zelf ook graag aan de slag gaat kunt u bijvoorbeeld de aanleg ook zelf verzorgen aan de hand van ons ontwerp en beplantingsplan. Wij denken graag met u mee.

Tuinonderhoud op maat

Bij Grinwis Tuintotaal staan we niet alleen bekend om het ontwerpen en aanleggen van tuinen. We zijn ook dagelijks actief in het onderhouden van tuinen. U kunt bij ons zowel kiezen voor eenmalig onderhoud of voor periodieke onderhoud. Wij zorgen er dan voor dat uw gras weer netjes wordt gemaaid, de heggen worden gesnoeid, het onkruid wordt verwijderd etc. Zo hoeft u nooit meer tegen een slordige tuin aan te kijken. Laat ons gerust weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinonderhoud.

Onze hoveniers in Rockanje staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inhuren van een hovenier in Rockanje of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar en kijken er naar uit om in uw tuin aan de slag te mogen gaan.

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven