Hovenier in Hellevoetsluis

Hovenier in Hellevoetsluis: laat een tuinontwerp maken

Bent u op zoek naar een hovenier in Hellevoetsluis? Dan bent u bij Grinwis Tuintotaal aan het juiste adres. Wij geloven dat een tuin een plek is waar u tot rust kunt komen en u zich comfortabel voelt. Uw wensen staan dan ook centraal tijdens het gehele proces – van ontwerp tot aanleg en onderhoud. We adviseren u over alle mogelijkheden en pas wanneer u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. Door onze jarenlange ervaring maken we het verschil door juist naar de details te kijken. Op deze manier kunt u genieten van een unieke, persoonlijke tuin die helemaal bij u past. Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Lees dan gauw verder en ontdek het zelf. Direct contact opnemen? Laat een bericht achter via het contactformulier of bel ons. We helpen u graag verder!

Van ontwerp tot aanleg

Al jaren zijn we dé hovenier in Hellevoetsluis en omstreken. Dus, bent u toe aan een nieuwe tuin? Heeft u mooie ideeën maar geen groene vingers? Grinwis Tuintotaal ontwerpt uw droomtuin én geeft weer vorm aan uw tuin! Het ontwerpen vraagt om creativiteit, iets wat we een belangrijk aspect vinden. Vragen die als basis dienen zijn zoal ‘Hoe ga je om met de ruimte in de tuin?’, ‘Welke materialen kunnen het beste gebruikt worden?’ en ‘Waar kan welke flora het beste geplant worden?’. Over ieder detail wordt nagedacht bij het laten maken van een tuinontwerp. Dit wordt vervolgens in uiterste precisie uitgewerkt.

Voordat we aan de slag gaan met het ontwerpen, verkennen we samen de ideeën en plannen voor uw tuin. Wilt u veel of weinig planten? Welke bestrating wilt u? Wilt u een schuur? Een prairietuin? Of een vijver? Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een mooi ontwerp. Aan de hand van onze 3D-tekeningen komt er vorm in de tuin en kunt u van te voren al goed zien hoe uw tuin eruit komt te zien. Zodra u 100% tevreden over het ontwerp bent, starten we met de aanleg van uw nieuwe tuin. Als u liever zelf aan de slag gaat, kunt u ook alleen gebruik maken van onze ontwerpservice. Hiermee kunt u het gehele tuinontwerp zelf uitvoeren, inclusief beplantingsplan! Overigens kunt u bij ons ook in delen betalen om bijvoorbeeld kosten te besparen of zodat u dus sommige onderdelen zelf uit kunt voeren.

Kies voor periodiek of eenmalig (groot) onderhoud

Grinwis Tuintotaal is een betrouwbare, gecertificeerde hovenier die tuinen ontwerpt, aanlegt én onderhoudt. Iedere tuin vraagt om onderhoud, anders komt het vol te staan met woekerend onkruid of een veel te hoge heg. U kunt natuurlijk zelf aan de slag met een schoffel of snoeischaar, maar door het inzetten van een hovenier in Hellevoetsluis bespaart u een hoop tijd en moeite. Wij maaien het gras voor u, zorgen voor nette bestrating, wieden het onkruid, snoeien de bomen en maken de vijver schoon. Bij Grinwis Tuintotaal gaan we professioneel, netjes en op een verantwoordelijke manier te werk – dat vinden we erg belangrijk. U kunt kiezen voor periodieke onderhoudsbeurten van een aantal keer per jaar, of een eenmalig (groot) onderhoud. Onderhoud kan op uurbasis of op basis van een offerte worden uitgevoerd.

Hier zijn we trots op

De afgelopen jaren hebben we veel tuinontwerpen gemaakt en veel tuinen opgeleverd. Doe inspiratie op! Ziet u een mooie tuin of een aansprekend ontwerp? Laat het ons weten. We kunnen hier rekening mee houden tijdens het ontwerpen of realiseren van uw tuin. Bedenk welke elementen u aanspreken: veel groene, organische vormen, strakke lijnen, bijzondere verlichting of juist hoogteverschil. Wat het ook precies is, wij realiseren het voor u.

Kies voor dé hovenier in Hellevoetsluis

Wilt u uw tuin (weer) laten stralen? Schakel dan ons – dé hovenier in Hellevoetsluis – in. Wij maken graag tijd vrij om alle mogelijkheden voor uw nieuwe tuin met u te bespreken. Of het nu gaat om een tuinontwerp, -aanleg of -onderhoud. We denken graag met u mee. Uw tuin is bij Grinwis Tuintotaal in goede handen! Heeft u vragen of wilt u nog wat informatie? Neem contact op.

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven