Hovenier op Goeree-Overflakkee

Hovenier op Goeree-Overflakkee voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud

Op zoek naar een hovenier op Goeree-Overflakkee? Dan zit u goed bij Grinwis Tuintotaal. Een tuin is een plek waar u tot rust kunt komen en waar u zich comfortabel voelt – dat geloven en brengen wij graag aan u over. Uw wensen staan dan ook centraal tijdens het gehele proces – van ontwerp tot aanleg en onderhoud.

 

We adviseren u uiteraard over de mogelijkheden. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. Jarenlange ervaring en veel kennis en kunde maken het verschil door juist naar de details te kijken. Geniet van een unieke, persoonlijke tuin die helemaal bij u past. Wilt u meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Lees verder en ontdek het zelf. Neem direct contact op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen. We helpen u graag verder bij het realiseren van uw droomtuin!

 

Met oog voor details

Al jaren zijn we dé hovenier op Goeree-Overflakkee en omstreken. Dus, kan uw tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Of heeft u mooie ideeën maar geen groene vingers? Grinwis Tuintotaal ontwerpt uw droomtuin én geeft (weer) vorm aan uw tuin! Het ontwerpen vraagt om creativiteit, iets wat we een belangrijk aspect vinden. Vragen die als basis dienen zijn zoal ‘Hoe ga je om met de ruimte in de tuin?’, ‘Welke materialen kunnen het beste gebruikt worden?’ en ‘Waar kan welke flora het beste geplant worden?’. Bij het laten maken van een tuinontwerp wordt dan ook over ieder detail nagedacht. Dit wordt vervolgens in uiterste precisie uitgewerkt.

 

Voordat we aan de slag gaan met het ontwerpen, verkennen we samen de ideeën en plannen voor uw tuin. Wilt u veel of weinig planten? Welke bestrating wilt u? Wilt u een schuur? Een prairietuin? Of een vijver? Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een mooi ontwerp. Aan de hand van onze 3D-tekeningen komt er vorm in de tuin en kunt u van te voren al goed zien hoe uw tuin eruit komt te zien. Zodra u 100% tevreden over het ontwerp bent, starten we met de aanleg van uw nieuwe tuin.

 

Als u liever zelf aan de slag gaat, kunt u ook alleen gebruik maken van onze ontwerpservice. Hiermee ontvangt u onder andere de 3D-ontwerpen en een compleet beplantingsplan, zodat u het gehele tuinontwerp zelf kunt uitvoeren. Overigens kunt u bij ons ook in delen betalen om bijvoorbeeld kosten te besparen of zodat u dus sommige onderdelen zelf uit kunt voeren.

 

Van ontwerp en aanleg naar onderhoud

Grinwis Tuintotaal is een betrouwbare, gecertificeerde hovenier die tuinen ontwerpt, aanlegt én onderhoudt. Iedere tuin vraagt om onderhoud, anders komt het binnen de kortste keren vol te staan met woekerend onkruid of bijvoorbeeld een veel te hoge heg. Dat doet uw tuin niet alleen te kort, maar het kan ook overlast veroorzaken bij bijvoorbeeld buren.

 

U kunt natuurlijk zelf aan de slag met een schoffel of snoeischaar, maar door het inzetten van een erkende hovenier op Goeree-Overflakkee bespaart u een hoop tijd en moeite. Wij maaien het gras voor u, zorgen voor nette bestrating, wieden het onkruid, snoeien de bomen en maken de vijver weer schoon. Bij Grinwis Tuintotaal gaan we professioneel, netjes en op een verantwoordelijke manier te werk – dat vinden we erg belangrijk.

 

U kunt kiezen voor periodieke onderhoudsbeurten van een aantal keer per jaar, of een eenmalig (groot) onderhoud. Onderhoud kan op uurbasis of op basis van een offerte worden uitgevoerd. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we denken graag met u mee!

 

Doe inspiratie op uit eerder projecten

We hebben al veel tuinontwerpen gemaakt en tuinen opgeleverd de afgelopen jaren. Doe inspiratie op! Ziet u een mooie tuin of een aansprekend ontwerp? Laat het ons weten. We kunnen hier rekening mee houden tijdens het ontwerpen of realiseren van uw tuin. Bedenk welke elementen u aanspreken: veel groen, organische vormen, strakke lijnen, bijzondere verlichting of juist hoogteverschil. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het voor u.

 

Kies voor dé hovenier op Goeree-Overflakkee

Wilt u uw tuin (weer) laten stralen? Schakel dan ons – dé hovenier op Goeree-Overflakkee – in. Wij maken graag tijd vrij om alle mogelijkheden voor uw (nieuwe) tuin met u te bespreken. Of het nu gaat om een tuinontwerp, -aanleg of -onderhoud: we denken graag met u mee. Uw tuin is bij Grinwis Tuintotaal in goede handen! Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem contact op.

Contact

Oudelandseweg 66, 3235 LP Ouddorp

WERKDAGEN
Scroll naar boven